Downloads
Videoclip
HOME Laatste update: 18 oktober 2014

Discografie

Jos Cové is ook componist/tekstschrijver. Hij kan zich helemaal uitleven met het schrijven van teksten en dat heeft hij de afgelopen jaren ook gedaan. Sommige teksten kunnen erg diep gaan. En sommige zijn weer luchtig. Het schrijven werkt voor hem vaak bevrijdend. Aan papier kun je veel toevertrouwen.  


De afgelopen jaren heeft Jos zijn creativiteit volop kwijt gekund in het schrijven. Verdriet en geluk. Alle emoties heeft hij kunnen uiten door het toe te vertrouwen aan het papier. Sommige teksten zijn zeer autobiografisch en sommige weer voor een gedeelte. Misschien maar één regel. Dat vindt Jos het mooie van schrijven. Een paar bekende artiesten hebben al liedjes van Jos opgenomen, Corrie Konings en Gerard Joling. 'Maak me gek' kent inmiddels iedereen. De tekst van dit lied had Jos al in 2001 geschreven en samen met zijn producer heeft hij er in 2006 de melodie bijgemaakt en dit lied opgenomen. Gerard Joling scoorde in 2007 hiermee zijn grootste hit.

 

 

 

Op 17 november 2012 doet Jos namens het COC NoordoostBrabant mee aan het COC Songfestival in Delft met het lied 'Kom eruit!'. Heel toepasselijk in deze tijd om aan sommige mensen te kunnen vragen wanneer ze nu eens uit die kast komen! Dit lied is ook op single uitgekomen en is o.a. op de downloadsites te downloaden:

https://itunes.apple.com/nl/album/kom-eruit!-single/id576387024

http://www.targetmusic.nl/order?id=607846629&rtlo=74149

http://www.targetmusic.nl/order?id=607846630&rtlo=74149

 

Klik op de volgende link om de VIDEOCLIP te bekijken van 'KOM ERUIT!':

http://www.youtube.com/watch?v=whZl-AyhIdU

 

 

  

De videoclip die u hieronder kunt zien is van de single 'IK MIS JE'