Downloads
Videoclip
HOME Laatste update: 18 oktober 2014

Jos Cové zingt Marco BorsatoDe meest swingende nummers van Marco Borsato zijn in één optreden te boeken met de act ‘Jos Cové zingt Borsato’. Bij een optreden van deze look-a-like Marco Borsato krijgt u de allergrootste en meest swingende hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. Jos wordt gezien als de leukste en meest charmante Marco Borsator-imitator van Nederland en België, hij doet dit op zeer overtuigende wijze. Een aantal liedjes verpakt in een heerlijk en leuk optreden waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten of staan. Het publiek wordt al snel door deze look-a-like Marco Borsato ‘gegrepen’, zodat een dansende en meezingende massa ontstaat. De act ‘Jos Cové zingt Borsato’ is inzetbaar voor allerlei soorten gezelschappen en gelegenheden.

 

Iemand zei ooit eens na een optreden van Jos: “Wat een geweldig optreden was dit. 100% Live, 100% Emotie en 100% Feest. Wat wil het publiek nog meer?” Tijdens de act ‘Jos Cové zingt Borsato’ passeren de meest meeslepende meezingknallers van Marco Borsato de revue, zoals: Ik leef niet meer voor jou, Dromen zijn bedrog, Je hoef niet naar huis vannacht en natuurlijk Rood. Een optreden van deze look-a-like Marco Borsato is een heerlijk en leuk optreden waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten of staan.

 

Inmiddels heeft Jos op vele podia gestaan in Nederland, België en Duitsland. Maar ook in Spanje en zelfs in Oman. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?” Ja het is echt Jos in de rol als look-a-like Marco Borsato en Nee hij playbackt niet! Jos is tijdens zijn optredens wel echt zichzelf en zingt altijd live. Of hij nu voor een groot of klein publiek staat,  het maakt niet uit. Jos krijgt met zijn act de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden. Jos Cové heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en hij is daar dankbaar voor.

Indien er voorkeur wordt gegeven voor een bepaald lied van Marco Borsato dan kan dit altijd worden besproken en indien mogelijk kan dit ‘speciale’ lied dan ook vertolkt worden.

Jos heeft voor zijn act ‘Jos Cové zingt Borsato’ een speciale Borsato-medley opgenomen. Deze Borsato-medley bestaat uit 6 fragmenten van liedjes van Marco en duurt ongeveer 8½ minuut.  Op diverse downloadsites kunt u deze medley downloaden.

Jos is ook te boeken voor trouwplechtigheden. Veel liedjes van Marco Borsato lenen zich bij deze gelegenheden. Maar er zijn ook genoeg andere liedjes die hiervoor gekozen kunnen worden. De keuze van het repertoire doorgesproken met het bruidspaar. Het bruidspaar heeft de keuze of Jos met orkestbanden werkt of dat hij door zijn pianist(e) begeleid wordt. Ook voor andere plechtigheden bestaat de mogelijkheid om Jos te boeken. Het is ook mogelijk dat Jos zingt bij rouwplechtigheden.